torsdag 2 december 2010

-9

JA, det är kalt ute nu, väldigt kallat kan man tycka och kallare blir det nog... Kallt ute betyder att det blir kallt inne,,, Fast alltså inte -10 men så klart så går graderna ner lite inne med det håller ju liksom inte 23 när man eldar i öppenspis... Tur att vi ändå isolerat huset mestadel annars hade det varir riktigt kallt.. huamig..

Vi har julpyntat lite iaf, svårt när vi inte har el i alla rummen, än... Vi kan inte sätta upp julstakar i alla fönster och det tycker jag förstör en hel del sen hittar vi inte våra gardin´fästen, vi hittar alla gardinstänger men inte fästena, vi har hittat 2 st eller alltså till 2 fönster så vi har gardiner i fönsterna fram mot vägen...

Vi har gipsat en vägg uppe med, det som ska bli vårat sovrum, så igår slipade vi spaklet och spaklade igen så idag ska det slipas och målas där uppe. Sen är det barnens sovrum kvar, där det också ska gipsas, sen är det ju trappräcket med... vi måste lösa det, som det ser ut just nu så är det rent livsfarligt, för barnen att vara där.... Men vi ska se om vi kan kläcka en bra ideé och fixa det..

Tänkte slänga in en insperationsbild...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar